Friday, December 24, 2010

mana hot masterchef ke next top model ?

mana hot masterchef ke next top model ?

Answer here

sumpah aku nak msk next top model. boleh ?

sumpah aku nak msk next top model. boleh ?

Answer here

Tuesday, December 21, 2010

oky aku tunggu kau dekat pondok oka guard oky !

okayyy :D

ask me, i'll tell you everything.

jom balik maktab nk ?

jom. esok ? jgn tkde pulak

ask me, i'll tell you everything.

whats up yo ?

great yoyo

ask me, i'll tell you everything.

masih bersekolah ?

haah, seronok kan ?

ask me, i'll tell you everything.

What your favourite insulting word?

F*** YOU

ask me, i'll tell you everything.

siapakahh RANTING??

perlu ke jawab ?

ask me, i'll tell you everything.

what would it be if kita makan durian ++ cuka ?

melecur mulut i

ask me, i'll tell you everything.

nak jadi macam kim kardashian boleh ?

she's hot. so, boleh lah

ask me, i'll tell you everything.

aku padan tk dengan kamal adli ? HAHA

padan. GIGI KAUORG SAMA

ask me, i'll tell you everything.

kenapa tk ada orang nak tanya aku pun ??

sebab kau asyik tanya org

ask me, i'll tell you everything.

lelaki seorang yang __________

undescribeable.

ask me, i'll tell you everything.

yess . siapa lagi hot aku ke kim kardashian ?

aku.

ask me, i'll tell you everything.

if ya eva laf somebody put ya hands up

hands up !

ask me, i'll tell you everything.

sminggu brapa kali makan maggi ? :D

tak selalu makan :) so, tk igt.

ask me, i'll tell you everything.

nak masuk next top model boleh? HAHA

nak masuk next top model boleh? HAHA

Answer here

formspring.me

ask me, i'll tell you everything. http://formspring.me/azilaAZAHAR

sape rase dr rozmey dgn maya karin pdn?/

kau je yg rasa

ask me, i'll tell you everything.

azila kalau aku boleh like aku like banyak kali tahu !

like benda ape?

ask me, i'll reveal everything.

formspring.me

tanyalhh http://formspring.me/azilaAZAHAR

yeah kau rasa dia f**k tk ?

mestilah, die pon jenis baran kan. Biala die tu.

tanyalhh

siapa kata saya cantik hands up !

haha ambiklah kau cantik menawan

tanyalhh

kalau korang baik, sape yg jahat?

LADY GAGA

tanyalhh

what do you prefer ? stalker or papaprazzi ?

STALKER.

tanyalhh

kalo secret recipe wat kek berintikan durian+nanas+cuka, agk2 rasa ape eh?

tak sggp nak rasa

tanyalhh

pakaian apa yang paling ayu yang pernah kau pakai?

bajukurung :)

tanyalhh

pakaian apa yang paling ayu yang kau pernah pakai?

baju kurung :)

tanyalhh

Saturday, June 12, 2010

TRANSLATE


Friday, February 5, 2010